Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Husarö

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Husarö

Husarö är en idyllisk plats belägen i Stockholms skärgård, känd för sin vackra natur och lugna atmosfär. Ön är perfekt för dig som vill komma bort från stadens brus och njuta av stillheten. Men även på en sådan lugn plats som Husarö behöver invånarna ibland en hjälpande hand för att förenkla vardagen. Det är här vi på matkassarna.se kommer in i bilden. Vårt mål är att hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen med hemleverans direkt till ditt hem på Husarö. Genom att använda vår webbplats kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar, se deras betyg, utbud och priser, hur ofta de levererar, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom får du all information om vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, så att du kan välja en som passar just dina behov och smak.

Att tänka på innan du beställer din matkasse

Innan du beställer en matkasse är det några saker som kan vara bra att fundera över. För det första, antalet personer i ditt hushåll. Varje matkasse är ofta anpassad för ett visst antal personer, så att du inte beställer för mycket eller för lite mat. Sedan är det viktigt att bestämma sig för hur många middagar i veckan du önskar få levererat. Olika matkassar inkluderar olika antal måltider, så det är viktigt att hitta en leverantör som matchar din rutin. Tänk också på er budget. Matkassarna varierar i pris, och det är viktigt att hitta en som passar dina ekonomiska ramar. Glöm inte att kontrollera företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten. Slutligen, ta en titt på antalet recept som ingår och variera gärna mellan olika typer av matkassar för att hålla middagarna spännande.

Med matkassarna.se kan du smidigt utforska och välja en matkasse som ger dig goda, hälsosamma och varierande måltider hela veckan, utan krångel. Lycka till med att hitta din perfekta matkasse till ditt vackra Husarö!