Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Husarö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Husarö

Husarö är en idyllisk plats belägen i Stockholms skärgård, känd för sin vackra natur och lugna atmosfär. Ön är perfekt för dig som vill komma bort från stadens brus och njuta av stillheten. Men även på en sådan lugn plats som Husarö behöver invånarna ibland en hjälpande hand för att förenkla vardagen. Det är här vi på matkassarna.se kommer in i bilden. Vårt mål är att hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen med hemleverans direkt till ditt hem på Husarö. Genom att använda vår webbplats kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar, se deras betyg, utbud och priser, hur ofta de levererar, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom får du all information om vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, så att du kan välja en som passar just dina behov och smak.

Att tänka på innan du beställer din matkasse

Innan du beställer en matkasse är det några saker som kan vara bra att fundera över. För det första, antalet personer i ditt hushåll. Varje matkasse är ofta anpassad för ett visst antal personer, så att du inte beställer för mycket eller för lite mat. Sedan är det viktigt att bestämma sig för hur många middagar i veckan du önskar få levererat. Olika matkassar inkluderar olika antal måltider, så det är viktigt att hitta en leverantör som matchar din rutin. Tänk också på er budget. Matkassarna varierar i pris, och det är viktigt att hitta en som passar dina ekonomiska ramar. Glöm inte att kontrollera företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten. Slutligen, ta en titt på antalet recept som ingår och variera gärna mellan olika typer av matkassar för att hålla middagarna spännande.

Med matkassarna.se kan du smidigt utforska och välja en matkasse som ger dig goda, hälsosamma och varierande måltider hela veckan, utan krångel. Lycka till med att hitta din perfekta matkasse till ditt vackra Husarö!