Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hyllinge

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hyllinge

Hyllinge är en mysig ort i Skåne län som ligger fint mellan skånska åkrar och grönska. Med dess närhet till större städer som Helsingborg är det en plats där gammalt möter nytt och där lokala initiativ får plats att växa. Hyllinge bjuder på en trivsam småstadsatmosfär och har närhet till vacker natur som inbjuder till friluftsliv. För invånarna här är det nu glädjande att det finns smidiga tjänster såsom matkasseleveranser som underlättar vardagen. På vår hemsida matkassarna.se kan du enkelt hitta en service som passar just dig och din familj. Vi hjälper dig att jämföra olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar direkt till ditt hem i Hyllinge.

Finn din matkasse i Hyllinge

På matkassarna.se strävar vi efter att göra din jakt på den optimala matkassen så enkel som möjligt. Om du bor i Hyllinge kan du använda vår tjänst för att hitta matkassar som kan levereras direkt till din dörr. I listan ovanpå sidan kan du se viktig information som betyg, utbud, priser, leverans och pris per portion. Vi har även aktuella rabattkoder för att göra ditt köp ännu mer fördelaktigt. Dessutom kan du enkelt se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske matkassar för en mer aktiv livsstil.

Tips innan du beställer din matkasse

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad i din vardag. Här är några tips på vad du bör tänka på innan du gör din beställning:

  • Tänk på hur många personer kassen ska räcker till.
  • Besluta hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser för.
  • Håll koll på din budget och välj en matkasse som passar den.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder anser.
  • Fundera över antalet recept du vill ha i din matkasse för att få variation i vardagen.

Varför inte börja utforska de matkassealternativ som finns tillgängliga i Hyllinge redan idag? Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig hitta de bästa alternativen för just dig och din familj!