Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hyppeln

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hyppeln

Hyppeln är en liten idyllisk ö i Göteborgs norra skärgård. Med en vacker natur och lugna omgivningar är det den perfekta platsen för den som vill bo eller tillbringa tid på en plats där man kan varva ner och njuta av ett lugnare tempo. Det är därför det kan vara extra bekvämt med matkasseleverans direkt till dörren för öns invånare. På vår webbplats, matkassarna.se, hjälper vi dig som bor på Hyppeln att enkelt hitta en matkasse med hemleverans. Vi samlar och jämför olika leverantörer som kan leverera mat direkt till din bostad på ön, vilket gör det smidigt för dig att välja den bästa och mest passande tjänsten.

hitta din matkasse

På matkassarna.se kan du som bor på Hyppeln snabbt hitta en passande matkasseleverantör. Vi erbjuder en tydlig överblick där du kan jämföra betyg, utbud, priser, och leveransalternativ. Dessutom kan du enkelt se pris per portion och eventuella rabattkoder som gör det ännu mer prisvärt att beställa en matkasse. Vi listar de olika typer av matkassar som erbjuds, oavsett om det handlar om vegetariska alternativ, familjekassar, eller något annat som passar just dina behov.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många ni är som ska äta: Anpassa storleken på matkassen efter antalet personer i hushållet.
  • Planera antalet middagar: Bestäm hur många middagar per vecka du vill att din matkasse ska täcka.
  • Sätt en budget: Jämför priser och hitta en matkasse som passar med hur mycket du vill spendera.
  • Checka betyget: Se vad andra kunder tycker genom att kolla betyget på Trustpilot för olika företag.
  • Variation av recept: Kontrollera att det finns ett bra utbud av recept så att du kan njuta av varierade måltider.