Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Immeln

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Immeln

Immeln är en vacker ort i Skåne län, känd för sin storslagna natur och lugna atmosfär. Här kan invånarna njuta av närheten till Immelnsjön, en populär plats för paddling, fiske och friluftsliv. Medan naturen erbjuder sina rika skatter, kan det ibland vara svårt att hitta tid för att handla och laga mat. Men oroa dig inte, för nu kan du enkelt beställa matkassar med hemleverans direkt till din dörr i Immeln. Det gör vardagen både enklare och mer smakrik.

Upptäck matkassar i Immeln

Hos Matkassarna.se kan du hitta leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans i Immeln. Vi har samlat all viktig information för att göra det enklare för dig att välja rätt tjänst utifrån dina behov. På vår sida kan du snabbt jämföra olika leverantörer baserat på betyg, utbud, priser och leveransinformation. Vår lista innehåller detaljer såsom pris per portion och eventuella rabattkoder som gör ditt köp ännu förmånligare. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det handlar om vegetariska alternativ, familjekassar eller specialdiet.

Vad bör du tänka på innan beställning

Antal personer:

Se till att välja en matkasse som passar antal personer i hushållet.

Middagar per vecka:

Bestäm hur många dagar i veckan du vill ha förberedd mat. Välj en matkasse som matchar detta.

Budget:

Ha din budget i åtanke och välj en matkasse som passar din ekonomi.

Trustpilot-betyg:

Det kan vara en bra idé att läsa omdömen och betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om företagets service och kvalitet.

Antal recept:

Tänk på hur mycket variation du vill ha i din matlagning och välj en matkasse som erbjuder lämpligt antal olika recept.

Hos Matkassarna.se strävar vi efter att göra ditt val så enkelt som möjligt. Vi förstår att mat är en viktig del av livet, och genom att välja rätt matkasse kan du spara både tid och energi. Låt oss hjälpa dig att finna den bästa matkassen för din livsstil och smak. Besök vår hemsida för att jämföra och hitta den perfekta matkassen för dig i Immeln.