Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ingarö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ingarö

Om du bor på Ingarö, den vackra ön i Värmdö kommun i Stockholms skärgård, har du tur som kan uppleva en harmonisk ömiljö med närhet till både skog och hav. Ingarö är känd för sin natur, härliga badplatser och golfbana. För de som bor här kan vardagen bli extra bekväm genom att beställa matkassar som levereras direkt hem till dörren. På vår webbsida, matkassarna.se, har vi samlat information om olika leverantörer som gör det enkelt för dig på Ingarö att välja en matkasse som passar just din smak och dina behov.

Upptäck hemleverans av matkassar på Ingarö

På matkassarna.se förstår vi att det kan vara krångligt att veta vilken matkasse man ska välja. För att underlätta ditt val presenterar vi leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar direkt till ditt hem på Ingarö. Du hittar en överblick över viktiga aspekter som betyg, utbud, priser, leverans, och pris per portion tillsammans med eventuella aktuella rabattkoder. Dessutom ser du enkelt vilka typer av matkassar som finns att välja mellan, vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske en matkasse med extra snabba recept.

Tips innan du beställer

  • Fundera över hur många personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Besluta hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Bestäm er budget och jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Undersök företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Kolla antalet recept som matkassen innehåller för att det ska passa er måltidsplanering.

Vi på matkassarna.se är här för att göra ditt val enklare och ditt liv på Ingarö ännu skönare. Utforska alla alternativ och hitta den perfekta matkassen för just dig och din familj. Välkommen till en värld av enkla måltidslösningar!