Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ingmarsö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ingmarsö

Ingmarsö är en vacker ö belägen i Stockholms skärgård, känd för sina natursköna landskap och lantliga lugn. Ön har en fast befolkning samt säsongboende och lockar många turister varje år med sin charm. Trots sitt avskilda läge från stadens brus finns det tjänster som gör vardagen enklare, som möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. Att få matkassen levererad hem är ett smidigt alternativ för dig som bor på Ingmarsö och vill spara tid eller kanske inte har samma tillgång till en stor matbutik som i staden. På matkassarna.se finner du en enkel översikt över leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till Ingmarsö. Vi har samlat och jämfört flera alternativ för att du enkelt ska kunna välja en tjänst som passar just dina behov.

Hur väljer jag rätt matkasse?

Att välja rätt matkasse kan ibland kännas som en utmaning. För att göra det enklare har vi tagit fram några punkter att tänka på innan du beställer:

  • Antalet personer: Hur många personer är ni som ska äta från matkassen? Detta hjälper dig att välja rätt storlek på matkassen.
  • Middagar i veckan: Fundera på hur många middagar ni kommer att laga hemma varje vecka. Det finns olika matkassar med recept och ingredienser för ett varierande antal dagar.
  • Budget: Vad har du för budget? Priset på matkassarna varierar och på vår sida kan du enkelt jämföra priser per portion för att se vilken som passar din ekonomi bäst.
  • Företagets betyg: Det kan vara en god idé att läsa vad andra kunder tycker om matkasseföretaget. Kolla in företagets betyg på till exempel Trustpilot.
  • Antal recept: Om du är ute efter variation, titta på hur många olika recept som ingår i matkassen. Det kan göra matlagningen roligare och mer inspirerande.

Hitta din matkasseleverantör

Vi på matkassarna.se har redan gjort förarbetet åt dig. På vår webbplats hittar du en sammanställning av olika matkasselösningar som levererar till Ingmarsö. Ta del av värdefull information som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom får du reda på vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Välj den som bäst matchar dina preferenser och börja njut av god och enkel matlagning redan idag!