Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Ingmarsö

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Ingmarsö

Ingmarsö är en vacker ö belägen i Stockholms skärgård, känd för sina natursköna landskap och lantliga lugn. Ön har en fast befolkning samt säsongboende och lockar många turister varje år med sin charm. Trots sitt avskilda läge från stadens brus finns det tjänster som gör vardagen enklare, som möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. Att få matkassen levererad hem är ett smidigt alternativ för dig som bor på Ingmarsö och vill spara tid eller kanske inte har samma tillgång till en stor matbutik som i staden. På matkassarna.se finner du en enkel översikt över leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till Ingmarsö. Vi har samlat och jämfört flera alternativ för att du enkelt ska kunna välja en tjänst som passar just dina behov.

Hur väljer jag rätt matkasse?

Att välja rätt matkasse kan ibland kännas som en utmaning. För att göra det enklare har vi tagit fram några punkter att tänka på innan du beställer:

  • Antalet personer: Hur många personer är ni som ska äta från matkassen? Detta hjälper dig att välja rätt storlek på matkassen.
  • Middagar i veckan: Fundera på hur många middagar ni kommer att laga hemma varje vecka. Det finns olika matkassar med recept och ingredienser för ett varierande antal dagar.
  • Budget: Vad har du för budget? Priset på matkassarna varierar och på vår sida kan du enkelt jämföra priser per portion för att se vilken som passar din ekonomi bäst.
  • Företagets betyg: Det kan vara en god idé att läsa vad andra kunder tycker om matkasseföretaget. Kolla in företagets betyg på till exempel Trustpilot.
  • Antal recept: Om du är ute efter variation, titta på hur många olika recept som ingår i matkassen. Det kan göra matlagningen roligare och mer inspirerande.

Hitta din matkasseleverantör

Vi på matkassarna.se har redan gjort förarbetet åt dig. På vår webbplats hittar du en sammanställning av olika matkasselösningar som levererar till Ingmarsö. Ta del av värdefull information som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom får du reda på vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Välj den som bäst matchar dina preferenser och börja njut av god och enkel matlagning redan idag!