Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Ingmarsö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Ingmarsö

Ingmarsö är en vacker ö belägen i Stockholms skärgård, känd för sina natursköna landskap och lantliga lugn. Ön har en fast befolkning samt säsongboende och lockar många turister varje år med sin charm. Trots sitt avskilda läge från stadens brus finns det tjänster som gör vardagen enklare, som möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. Att få matkassen levererad hem är ett smidigt alternativ för dig som bor på Ingmarsö och vill spara tid eller kanske inte har samma tillgång till en stor matbutik som i staden. På matkassarna.se finner du en enkel översikt över leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till Ingmarsö. Vi har samlat och jämfört flera alternativ för att du enkelt ska kunna välja en tjänst som passar just dina behov.

Hur väljer jag rätt matkasse?

Att välja rätt matkasse kan ibland kännas som en utmaning. För att göra det enklare har vi tagit fram några punkter att tänka på innan du beställer:

  • Antalet personer: Hur många personer är ni som ska äta från matkassen? Detta hjälper dig att välja rätt storlek på matkassen.
  • Middagar i veckan: Fundera på hur många middagar ni kommer att laga hemma varje vecka. Det finns olika matkassar med recept och ingredienser för ett varierande antal dagar.
  • Budget: Vad har du för budget? Priset på matkassarna varierar och på vår sida kan du enkelt jämföra priser per portion för att se vilken som passar din ekonomi bäst.
  • Företagets betyg: Det kan vara en god idé att läsa vad andra kunder tycker om matkasseföretaget. Kolla in företagets betyg på till exempel Trustpilot.
  • Antal recept: Om du är ute efter variation, titta på hur många olika recept som ingår i matkassen. Det kan göra matlagningen roligare och mer inspirerande.

Hitta din matkasseleverantör

Vi på matkassarna.se har redan gjort förarbetet åt dig. På vår webbplats hittar du en sammanställning av olika matkasselösningar som levererar till Ingmarsö. Ta del av värdefull information som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom får du reda på vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Välj den som bäst matchar dina preferenser och börja njut av god och enkel matlagning redan idag!