Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Järfälla

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Järfälla

Järfälla är en trevlig kommun norr om Stockholm som kännetecknas av sin gröna natur och närhet till huvudstadens puls. Många familjer och par väljer att bo här för den lugna atmosfären som erbjuds samtidigt som de enkelt kan ta sig in till storstadens utbud med kollektivtrafiken. För de som bor i Järfälla och letar efter ett enkelt och bekvämt sätt att hantera matinköpen, erbjuds nu tjänsten av matkasseleverans direkt till dörren. Detta är ett smart och tidsbesparande alternativ för stressade vardagar.

Hitta matkasseleverantörer i Järfälla

Vi på matkassarna.se har gjort det enkelt för dig som bor i Järfälla att hitta en matkasse med hemleverans. Besök vår sajt för att få en översiktlig lista över leverantörer som levererar till just Järfälla. I listan kan du snabbt jämföra viktiga faktorer som betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Du kan även se pris per portion och vilka typer av matkassar som erbjuds. För att göra det ännu enklare har vi till och med samlat eventuella aktuella rabattkoder som kan göra ditt köp billigare.

Innan du väljer en matkasse är det några saker att fundera på. Tänk efter:

  • Antalet personer i hushållet
  • Hur många middagar per vecka ni önskar
  • Er budget för matinköp
  • Företagets betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter
  • Antal olika recept som erbjuds för att matcha er variation och smak

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du hitta en matkasse som passar just dina behov och din livsstil. Så, oavsett om du är ute efter bekvämligheten av att få allt levererat till hemmet eller vill ha nya inspirerande recept att testa, kan en matkasse vara en perfekt lösning för dig. Gå in på matkassarna.se och hitta din ideala matkasse i Järfälla redan idag!