Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Järfälla

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Järfälla

Järfälla är en trevlig kommun norr om Stockholm som kännetecknas av sin gröna natur och närhet till huvudstadens puls. Många familjer och par väljer att bo här för den lugna atmosfären som erbjuds samtidigt som de enkelt kan ta sig in till storstadens utbud med kollektivtrafiken. För de som bor i Järfälla och letar efter ett enkelt och bekvämt sätt att hantera matinköpen, erbjuds nu tjänsten av matkasseleverans direkt till dörren. Detta är ett smart och tidsbesparande alternativ för stressade vardagar.

Hitta matkasseleverantörer i Järfälla

Vi på matkassarna.se har gjort det enkelt för dig som bor i Järfälla att hitta en matkasse med hemleverans. Besök vår sajt för att få en översiktlig lista över leverantörer som levererar till just Järfälla. I listan kan du snabbt jämföra viktiga faktorer som betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Du kan även se pris per portion och vilka typer av matkassar som erbjuds. För att göra det ännu enklare har vi till och med samlat eventuella aktuella rabattkoder som kan göra ditt köp billigare.

Innan du väljer en matkasse är det några saker att fundera på. Tänk efter:

  • Antalet personer i hushållet
  • Hur många middagar per vecka ni önskar
  • Er budget för matinköp
  • Företagets betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter
  • Antal olika recept som erbjuds för att matcha er variation och smak

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du hitta en matkasse som passar just dina behov och din livsstil. Så, oavsett om du är ute efter bekvämligheten av att få allt levererat till hemmet eller vill ha nya inspirerande recept att testa, kan en matkasse vara en perfekt lösning för dig. Gå in på matkassarna.se och hitta din ideala matkasse i Järfälla redan idag!