Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Järlåsa

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Järlåsa

Järlåsa är en charmig liten ort i Uppsala län som är omgiven av vacker svensk natur. Trots att samhället är litet, har Järlåsa en stark gemenskap och en lantlig idyll som många uppskattar. Här kan invånarna njuta av lugnet på landsbygden samtidigt som de har tillgång till de nödvändiga bekvämligheter som behövs för vardagslivet. För de som bor i Järlåsa och söker efter en enkel och bekväm lösning för att planera middagar, är hemleverans av matkassar ett perfekt alternativ. På vår sajt, matkassarna.se, har vi samlat och jämfört olika leverantörer av matkassar som levererar rätt till dörren i Järlåsa.

Finn din matkasse hos oss

På matkassarna.se är det enkelt att hitta en matkasse som passar dig och din familj. Hos oss kan du snabbt få en översikt över olika leverantörer och jämföra dem efter betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom får du information om pris per portion och aktuella rabattkoder. Vi presenterar olika typer av matkassar, från de som erbjuder klassiska middagar till sådana med mer exotiska inslag eller specialkost som vegetarisk eller glutenfri. Allt för att du ska kunna välja en matkasse som matchar just dina önskemål och behov.

Tips för att välja rätt matkasse

För att du ska bli nöjd med din matkasse finns det några saker att fundera över innan du beställer. Tänk på hur många personer ni är i hushållet och hur många middagar ni önskar att matkassen ska räcka till under en vecka. Din budget är också viktig att ha i åtanke för att hitta en matkasse som passar din ekonomi. Kolla gärna upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker. Håll också ett öga på antalet recept, så att variationen passar dig. All den informationen och mer därtill kan du enkelt hitta och jämföra på vår webbplats.