Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Järna

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Järna

Järna är en charmig småstad belägen i Södertälje kommun, ungefär en halvtimme söder om Stockholm. Staden är känd för sin gröna omgivning och ett levande kulturliv inspirerat av antroposofiska rörelsen. Här finns en uppskattning för ekologisk mat och hållbara levnadssätt, vilket också märks i matutbudet. För dig som bor i Järna och vill förenkla vardagen finns nu möjligheten att få hemlevererade matkassar. På vår hemsida matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta leverantörer som levererar matkassar direkt till din dörr i Järna.

Välja rätt matkasse i Järna

På matkassarna.se är det enkelt att hitta en matkasse som passar just dig och din familj. I listan ovan kan du få en snabb översikt över olika leverantörer, deras betyg, pris per portion, typ av matkassar de erbjuder samt eventuella rabattkoder. Oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske lite lyxigare middagslösningar, kan du jämföra och välja den leverantör som passar er bäst.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Fundera över hur många middagar per vecka ni vill ha i matkassen.
  • Sätt en budget för vad ni är villiga att lägga på er matkasse.
  • Se till att kontrollera företagets betyg på exempelvis Trustpilot.
  • Överväg antalet recept och rätternas variation som erbjuds i matkassen.

Med vår hjälp på matkassarna.se blir det både enklare och roligare att planera middagarna för veckan. Vi ser fram emot att hjälpa just dig att hitta den perfekta matkassen i Järna!