Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Järpås

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Järpås

Järpås är en liten charmig tätort i Vara kommun belägen i det natursköna Västergötland. Med närheten till vackra landskap, åkrar och sjöar lever man här ett lugnt liv med naturen runt hörnet. För invånarna i Järpås som uppskattar bekvämligheten av att få maten direkt hem till dörren, finns nu flera tjänster för hemleverans av matkassar. Att välja rätt matkasse som passar just din eller familjens behov kan göra vardagen både enklare och roligare. På vår webbplats matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra och hitta de mest lämpliga leverantörerna som levererar till just Järpås.

Upptäck matkassar i Järpås

Matkassarna.se är din guide i djungeln av matkasseleverantörer. För dig som bor i Järpås har vi samlat och jämfört olika alternativ för att du lätt ska hitta en service som passar dig. På vår sajt kan du snabbt få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar de erbjuder. Vi tror på transparent och enkel information som gör ditt val enklare.

Tänk på detta innan du beställer

  • Hur stor är din familj och hur många portioner behöver ni till middagarna?
  • Vilken typ av mat föredrar ni? Titta på recepten som erbjuds.
  • Hur ofta vill ni ha matkasse levererad? Vissa företag erbjuder flexibla lösningar.
  • Vilken budget har ni för era middagar varje vecka?
  • Undersök företagets kundtjänst och betyg på t.ex. Trustpilot för att se vad andra kunder säger.

Att hitta rätt matkasse kan verkligen göra skillnad i vardagen. Med några få klick på vår hemsida matkassarna.se kan även du i Järpås upptäcka glädjen och bekvämligheten med härlig mat direkt hem till din dörr. Lycka till med ditt val!