Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Johanneshov

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Johanneshov

Johanneshov är en trevlig och levande del av Stockholm som kanske är mest känd för Globen, en stor arena där konserter och evenemang brukar hållas. Här finns även många familjer och gröna områden där man kan promenera eller träna. För de som bor i Johanneshov och har en hektisk vardag kan det vara både bekvämt och tidsbesparande att få matkassar med hemleverans. På vår hemsida matkassarna.se har vi samlat och jämfört olika leverantörer som levererar matkassar direkt till dörren i Johanneshov. Du kan enkelt se betyg, priser, leveransalternativ och typer av matkassar för att hitta det som passar just dig och din familj bäst.

Upptäck matkasseleverantörer i Johanneshov

Vi på matkassarna.se förstår hur viktigt det är att hitta rätt matkasse för just dina behov. På vår sida kan du jämföra utbudet av matkassar bland flera olika leverantörer som levererar till Johanneshov. Du får snabbt en översikt över priser per portion och aktuella rabattkoder, vilket gör det lättare för dig att spara både tid och pengar. Dessutom kan du läsa om företagets betyg på Trustpilot och se hur många recept du får för varje matkasse.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur stor din familj är och välj en matkasse som passar för antalet personer i hushållet.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska räcka till.
  • Se över er budget och jämför priser mellan olika matkassar för att hitta en som passar.
  • Läs andra kunders omdömen och ta reda på leverantörens betyg på Trustpilot.
  • Kolla hur många recept och vilken variation som erbjuds i varje matkasse.