Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Johanneshov

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Johanneshov

Johanneshov är en trevlig och levande del av Stockholm som kanske är mest känd för Globen, en stor arena där konserter och evenemang brukar hållas. Här finns även många familjer och gröna områden där man kan promenera eller träna. För de som bor i Johanneshov och har en hektisk vardag kan det vara både bekvämt och tidsbesparande att få matkassar med hemleverans. På vår hemsida matkassarna.se har vi samlat och jämfört olika leverantörer som levererar matkassar direkt till dörren i Johanneshov. Du kan enkelt se betyg, priser, leveransalternativ och typer av matkassar för att hitta det som passar just dig och din familj bäst.

Upptäck matkasseleverantörer i Johanneshov

Vi på matkassarna.se förstår hur viktigt det är att hitta rätt matkasse för just dina behov. På vår sida kan du jämföra utbudet av matkassar bland flera olika leverantörer som levererar till Johanneshov. Du får snabbt en översikt över priser per portion och aktuella rabattkoder, vilket gör det lättare för dig att spara både tid och pengar. Dessutom kan du läsa om företagets betyg på Trustpilot och se hur många recept du får för varje matkasse.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur stor din familj är och välj en matkasse som passar för antalet personer i hushållet.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska räcka till.
  • Se över er budget och jämför priser mellan olika matkassar för att hitta en som passar.
  • Läs andra kunders omdömen och ta reda på leverantörens betyg på Trustpilot.
  • Kolla hur många recept och vilken variation som erbjuds i varje matkasse.