Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Jokkmokk

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Jokkmokk

Jokkmokk är en liten ort belägen i Lappland, norra Sverige, känd för sin rika samiska kultur, storslagna natur och den årliga marknad som lockar besökare från när och fjärran. Det är en plats där tradition möter nutid och lokala råvaror står i centrum för matlagningen. För dig som bor i Jokkmokk och vill förenkla vardagen finns det nu goda nyheter – det går att få matkassar med hemleverans direkt till dörren. Vår webbsida, matkassarna.se, hjälper dig att jämföra olika leverantörer som erbjuder denna service i Jokkmokk. Du kan enkelt hitta den bästa matkassen för just dig och din familj.

Tillgängliga matkassar i Jokkmokk

Vid ett besök på matkassarna.se möts du av en användarvänlig lista där du kan se betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Detta gör det smidigt för dig som kund att välja rätt matkasse baserat på dina preferenser och behov.

Tips innan du beställer din matkasse

Inför beställningen av din matkasse är det några saker du bör tänka på för att få den bästa möjliga upplevelsen:

  • Ta reda på hur många personer som matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska innehålla.
  • Sätt en budget för vad du är beredd att betala för din mat.
  • Se över företagets betyg på Trustpilot för att försäkra dig om kvaliteten.
  • Fundera över antalet recept du vill prova varje vecka.

Med dessa enkla steg kan du göra ett genomtänkt och passande val som förenklar din vardagsmatlagning och ger mer tid till annat.