Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Jonsered

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Jonsered

Jonsered är en charmig ort belägen i Partille kommun, nära Göteborg. Den är känd för sin rika industrihistoria och vackra natur med Jonsereds trädgårdar och slussområden längs Säveån som centrum för rekreation. Om du bor här och är intresserad av att förenkla din vardag genom bekväm hemleverans av mat, har du tur! På matkassarna.se har vi samlat information om olika leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans direkt till din dörr i Jonsered.

Finn din perfekta matkasse

På vår hemsida kan du lätt hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi hjälper dig att jämföra priser, utbud och leveransalternativ av matkassar från flera olika leverantörer. Du kan också se aktuella rabattkoder och läsa om vad andra tycker genom företagets betyg på Trustpilot. Dessutom får du en översikt över hur många recept och middagar per vecka som ingår, samt pris per portion, för att enkelt kunna välja den matkasse som passar bäst för dig och din familj.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, tänk på följande:

  • Antalet personer i hushållet som ska äta från matkassen
  • Hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser för
  • Er budget för matkassen
  • Företagets kundomdömen, till exempel på Trustpilot
  • Antal och typ av recept som ingår i matkassen

När du har svar på dessa punkter är du väl förberedd att göra ett informerat val och hitta en matkasse som gör din matlagning både enklare och roligare. Besök matkassarna.se för att enkelt jämföra och hitta din ideala matkasse i Jonsered!