Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Jonsered

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Jonsered

Jonsered är en charmig ort belägen i Partille kommun, nära Göteborg. Den är känd för sin rika industrihistoria och vackra natur med Jonsereds trädgårdar och slussområden längs Säveån som centrum för rekreation. Om du bor här och är intresserad av att förenkla din vardag genom bekväm hemleverans av mat, har du tur! På matkassarna.se har vi samlat information om olika leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans direkt till din dörr i Jonsered.

Finn din perfekta matkasse

På vår hemsida kan du lätt hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi hjälper dig att jämföra priser, utbud och leveransalternativ av matkassar från flera olika leverantörer. Du kan också se aktuella rabattkoder och läsa om vad andra tycker genom företagets betyg på Trustpilot. Dessutom får du en översikt över hur många recept och middagar per vecka som ingår, samt pris per portion, för att enkelt kunna välja den matkasse som passar bäst för dig och din familj.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, tänk på följande:

  • Antalet personer i hushållet som ska äta från matkassen
  • Hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser för
  • Er budget för matkassen
  • Företagets kundomdömen, till exempel på Trustpilot
  • Antal och typ av recept som ingår i matkassen

När du har svar på dessa punkter är du väl förberedd att göra ett informerat val och hitta en matkasse som gör din matlagning både enklare och roligare. Besök matkassarna.se för att enkelt jämföra och hitta din ideala matkasse i Jonsered!