Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Jonstorp

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Jonstorp

Jonstorp är en mysig liten ort i Höganäs kommun i Skåne län, känd för sina vackra naturreservat och närheten till havet. Orten har en stark sammanhållning och erbjuder en lugn och avslappnad atmosfär. För de som bor i Jonstorp och söker efter bekvämligheten av att få matvaror levererade direkt till dörren, är matkasse med hemleverans ett utmärkt val. Matkassarna.se är en hemsida där du enkelt kan jämföra olika matkasseleverantörer som erbjuder denna service till just Jonstorp. Vi har samlat information om betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och tillgängliga rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar – allt från vegetariska till familjeanpassade – som varje leverantör erbjuder. Vår sida gör det enkelt för dig att hitta den matkasse som passar just dina behov och levererar till din hemort!

Välja rätt matkasse

När du står inför valet att beställa en matkasse till Jonstorp finns det några saker att tänka på. Här är några tips för att hjälpa dig att göra det bästa valet:

  • Familjens storlek: Tänk på antalet personer i hushållet. Välj en matkasse som matchar antalet portioner ni behöver.
  • Middagsfrekvens: Hur ofta vill ni ha middagar från matkassen? Det finns alternativ från några få dagar i veckan till hela veckan.
  • Budget: Fundera över hur mycket du är villig att spendera. Jämför priser mellan olika matkassar för att hitta en som passar din ekonomi.
  • Trustpilot-betyg: Kolla leverantörens betyg på Trustpilot för kundrecensioner och upplevelser.
  • Receptvariation: Se till att matkassen kommer med en bra variation av recept så att du kan njuta av mångsidiga och spännande måltider.

Genom att noggrant överväga dessa faktorer kan du hitta en matkasse som gör matlagningen enklare och roligare, samtidigt som den passar din livsstil och budget. Ta en titt på vårt utbud på matkassarna.se för att hitta en leverantör som kan leverera direkt hem till dig i Jonstorp!