Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Jordbro

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Jordbro

Jordbro är en del av Haninge kommun, belägen söder om Stockholm. Området är känt för sin vackra natur med närhet till både skog och vatten, vilket gör det till en attraktiv plats för både boende och besökare. Med sitt läge i Stockholms skärgårdskommun har Jordbro också goda transportsförbindelser, vilket underlättar för de som pendlar in till staden. För invånarna i Jordbro innebär detta att det finns möjligheter att enkelt få matkassar hemlevererade direkt till dörren, vilket är en stor bekvämlighet i en annars hektisk vardag.

Välja matkasse i Jordbro

Matkassarna.se är sajten för dig som bor i Jordbro och vill ha matkasse med hemleverans. På vår sida, kan du enkelt jämföra olika leverantörer som levererar till Jordbro. Vi ger dig en överblick över deras betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Tips inför beställning av matkasse

Innan du beställer din matkasse, fundera över följande punkter för att hitta ett upplägg som passar just er:

  • Antal personer i hushållet
  • Hur många middagar per vecka ni vill ha mat till
  • Er budget för matinköp
  • Leverantörens betyg, till exempel på Trustpilot
  • Antal och variation av recept som leverantören erbjuder

Med dessa tips i åtanke kan du på Matkassarna.se enkelt hitta en matkasse som passar dina behov och smakpreferenser. Vi hjälper dig att göra vardagen lite enklare och mer njutbar med smidiga matlösningar direkt till ditt hem i Jordbro.