Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Kågeröd

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Kågeröd

Kågeröd är en charmig tätort i Svalövs kommun i Skåne län. Med sina pittoreska hus, gröna omgivningar och närheten till både natur och städer som Landskrona och Helsingborg, är det en plats som erbjuder en lugn och skön vardag. Att få maten levererad direkt till dörren är en service som blivit alltmer uppskattad, och även i Kågeröd går det att finna sådana bekvämligheter. För invånarna är det en enkel lösning som sparar tid och gör det lättare att planera veckans måltider.

Finn matkasser med hemleverans i Kågeröd

Hos matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just dina behov och levereras till Kågeröd. Vi jämför olika leverantörer så att du kan få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och aktuella rabattkoder. Det finns många olika sorters matkassar att välja mellan, oavsett om du föredrar vegetariskt, ekologiskt eller traditionella måltider.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på antalet personer i hushållet så att du väljer en matkasse med rätt mängd mat.
  • Bestäm hur många middagar i veckan ni vill ha levererat. Leverantörerna erbjuder ofta olika alternativ.
  • Håll koll på er budget och jämför priset per portion för att hitta den mest ekonomiska matkassen.
  • Kontrollera leverantörens betyg på sidor som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Se över antalet recept matkassen innehåller och om de passar din smak och ditt intresse för matlagning.

Matkassarna.se är här för att göra ditt val enklare. Genom att använda våra listor och information kan du snabbt finna en tjänst som levererar smakfulla och varierande matkassar direkt till ditt hem i Kågeröd. Så varför inte prova redan idag och upplev bekvämligheten med matleverans till dörren?