Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Kalix

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Kalix

Kalix är en vacker stad belägen i norra Sverige, känd för sin natursköna miljö och den berömda Kalixlöjrommen, som är en riktig delikatess. Staden ligger vid Kalixälvens mynning i Bottenviken, vilket ger den ett vackert läge med närhet till både vatten och skog. Människorna i Kalix uppskattar god mat och en aktiv livsstil, vilket också återspeglas i tillgängligheten till fräscha råvaror och matvaror. För de som bor här, eller bara besöker, erbjuder Kalix en lugn atmosfär tillsammans med unika norrländska smakupplevelser. Att få hemleverans av matkassar är ett bekvämt sätt att njuta av god och näringsrik mat, även när tiden är knapp eller när man vill prova nya recept.

Finn matkassen för dig i Kalix

Välkommen till Matkassarna.se, din guide i djungeln av matkasseleverantörer! Hos oss kan du lätt jämföra olika matkasseleverantörer som levererar rätt till dörren i Kalix. Genom att bläddra igenom listan ovan kan du snabbt få en överblick av bland annat betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuell rabattkod och de specifika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder. Vi strävar efter att göra det enkelt för dig att hitta en matkasse som passar just dina behov och smakpreferenser, oavsett om du letar efter vegetariska optioner, barnvänliga recept eller gourmetupplevelser.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många ni är i hushållet och välj en matkasse som matchar antalet personer.
  • Bestäm antalet middagar ni vill ha i veckan för att inte köpa mer än ni behöver.
  • Sätt en budget så att ni håller er inom en bestämd kostnad för era måltider.
  • Se över företagets betyg på Trustpilot för att säkerställa kvalitet och pålitlighet.
  • Notera antalet recept i matkassen för att säkerställa variation och inspiration i er veckomeny.

Med våra tips och enkelheten att jämföra olika alternativ, hoppas vi att du ska hitta din perfekta matkasse i Kalix. Smidig matplanering och spännande smakupplevelser väntar!