Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Källby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Källby

Källby är en charmig liten ort i Sverige som kanske är mest känd för sin närhet till vackra naturupplevelser och pittoreska landskap. De som bor i Källby värdesätter ofta livskvalitet och närhet till goda råvaror. För de som bor här och är intresserade av att förenkla sin vardag finns det nu tjänster som levererar matkassar direkt till dörren. På matkassarna.se har vi samlat information för att hjälpa invånarna i Källby att hitta den bästa matkassen som passar deras behov och livsstil. Hos oss kan du enkelt jämföra olika leverantörer på den svenska marknaden med tanke på viktiga faktorer såsom betyg, utbud, priser och leveransmöjligheter.

Finn din perfekta matkasse

Att välja rätt matkasse kan vara en match i sig. Därför vill vi göra det enklare för dig genom att samla all nödvändig information på ett och samma ställe. På vår hemsida matkassarna.se kan du få en tydlig överblick över olika matkasseleverantörer som levererar till Källby. Du kan enkelt se pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds, från vegetariska alternativ till familjekassar och mycket mer.

Tips innan beställning

Innan du beställer din matkasse är det några saker du bör tänka på. Först och främst, hur många är ni som ska äta? Det påverkar storleken på matkassen du borde välja. Antalet personer och hur många middagar i veckan som önskas är viktiga faktorer. Sedan ska du så klart tänka på er budget och vad som känns rimligt att spendera varje vecka.

Företagets betyg på oberoende plattformar som Trustpilot kan ge en bra indikation på kvalitet och kundnöjdhet. Antal recept och variationen mellan dem kan också vara avgörande beroende på hur äventyrlig du vill vara i ditt kök. Med dessa tips i åtanke kan du känna dig trygg i att välja en matkasse som passar just dina behov och gör din matlagning både enklare och roligare.