Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Kållekärr

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Kållekärr

Kållekärr är en trevlig ort på den svenska västkustens pärla, Tjörn. Här blandas natursköna områden med det lilla samhällets charm och närhet. Fiske och båtliv är populära aktiviteter och det lokala samhället präglas av vänlighet och öppenhet. För de som uppskattar god mat och bekvämligheten med hemleverans, är det nu enkelt att hitta matkassar som levereras rakt till dörren i Kållekärr. Vår hemsida, matkassarna.se, är här för att hjälpa dig att jämföra olika leverantörer som erbjuder denna service. Med enkel tillgång till information om betyg, utbud, priser och mycket mer, behöver du inte längre slösa tid på att leta. Allt du behöver för att göra ditt val finns samlat på ett och samma ställe.

Matkasse i Kållekärr

Välkommen till matkassarna.se, din guide till att hitta den bästa matkassen för dina behov i Kållekärr! Vi gör det lätt för dig att upptäcka vilka leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till just din ort. På kunna kan du enkelt få en överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, och även se om det finns någon aktuell rabattkod att använda. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, så att du kan hitta just det som passar dig och din familj bäst.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska njuta av matkassen. Detta hjälper dig att välja rätt storlek på kassen.
  • Är du intresserad av att få middagar för hela veckan, eller bara några utvalda dagar? Gör ett val baserat på ditt behov.
  • Bestäm vad din budget är. Det finns många prisvärda alternativ, men det är viktigt att det passar din ekonomi.
  • Sätt dig in i vad andra kunder tycker. Företagets betyg på Trustpilot kan ge dig en bra indikation på nöjdheten bland tidigare kunder.
  • Variation är viktigt, så titta på antal recept och menyn som erbjuds för att se till att matkassen kommer att hålla middagarna spännande.