Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Kållekärr

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Kållekärr

Kållekärr är en trevlig ort på den svenska västkustens pärla, Tjörn. Här blandas natursköna områden med det lilla samhällets charm och närhet. Fiske och båtliv är populära aktiviteter och det lokala samhället präglas av vänlighet och öppenhet. För de som uppskattar god mat och bekvämligheten med hemleverans, är det nu enkelt att hitta matkassar som levereras rakt till dörren i Kållekärr. Vår hemsida, matkassarna.se, är här för att hjälpa dig att jämföra olika leverantörer som erbjuder denna service. Med enkel tillgång till information om betyg, utbud, priser och mycket mer, behöver du inte längre slösa tid på att leta. Allt du behöver för att göra ditt val finns samlat på ett och samma ställe.

Matkasse i Kållekärr

Välkommen till matkassarna.se, din guide till att hitta den bästa matkassen för dina behov i Kållekärr! Vi gör det lätt för dig att upptäcka vilka leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till just din ort. På kunna kan du enkelt få en överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, och även se om det finns någon aktuell rabattkod att använda. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, så att du kan hitta just det som passar dig och din familj bäst.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska njuta av matkassen. Detta hjälper dig att välja rätt storlek på kassen.
  • Är du intresserad av att få middagar för hela veckan, eller bara några utvalda dagar? Gör ett val baserat på ditt behov.
  • Bestäm vad din budget är. Det finns många prisvärda alternativ, men det är viktigt att det passar din ekonomi.
  • Sätt dig in i vad andra kunder tycker. Företagets betyg på Trustpilot kan ge dig en bra indikation på nöjdheten bland tidigare kunder.
  • Variation är viktigt, så titta på antal recept och menyn som erbjuds för att se till att matkassen kommer att hålla middagarna spännande.