Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Kållered

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Kållered

Kållered är en mysig ort i Mölndals kommun som ligger strax söder om Göteborg. Här blandas natursköna områden med ett starkt lokalt näringsliv. Med närhet till både stad och natur erbjuder Kållered en härlig livsmiljö för sina invånare. För den som bor i Kållered och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Det är en tjänst som blir allt mer populär eftersom det sparar tid och kan bidra till en mer varierad kost. På vår hemsida, matkassarna.se, kan du som bor i Kållered enkelt jämföra olika matkasseleverantörer som levererar direkt till ditt hem. Vi har samlat all information du behöver för att göra ett bra val som passar just din familj.

hitta din matkasse

Här på matkassarna.se vill vi göra det enkelt för dig att hitta rätt i matkasse-djungeln. Vi listar leverantörer som levererar till Kållered och presenterar dem överskådligt så du snabbt kan få en uppfattning om betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, och eventuella rabattkoder. Dessutom ser du klart och tydligt vilka typer av matkassar de erbjuder, om det så är vegetariska, familjeanpassade eller kanske kalorismarta alternativ.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många ni är som ska äta. Ska matkassen räcka till en person, två personer eller en hel familj?
  • Bestäm hur många middagar ni vill ha i veckan. Vill du ha mat för varje dag eller bara vissa dagar?
  • Fundera över er budget. Vilket pris per portion är ni bekväma med?
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot. Det ger en bra indikation på andra kunders nöjdhet.
  • Se över antalet recept som matkassen erbjuder och om de verkar passa era matvanor och smakpreferenser.

Med rätt förberedelser kan du göra ett väl informerat val som gör matlagningen roligare och livet lite enklare. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att ta första steget mot bekvämare och mer inspirerande måltider. Ta en titt på de leverantörer som finns listade hos oss och ta kontroll över din matvecka redan idag!