Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Kållered

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Kållered

Kållered är en mysig ort i Mölndals kommun som ligger strax söder om Göteborg. Här blandas natursköna områden med ett starkt lokalt näringsliv. Med närhet till både stad och natur erbjuder Kållered en härlig livsmiljö för sina invånare. För den som bor i Kållered och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Det är en tjänst som blir allt mer populär eftersom det sparar tid och kan bidra till en mer varierad kost. På vår hemsida, matkassarna.se, kan du som bor i Kållered enkelt jämföra olika matkasseleverantörer som levererar direkt till ditt hem. Vi har samlat all information du behöver för att göra ett bra val som passar just din familj.

hitta din matkasse

Här på matkassarna.se vill vi göra det enkelt för dig att hitta rätt i matkasse-djungeln. Vi listar leverantörer som levererar till Kållered och presenterar dem överskådligt så du snabbt kan få en uppfattning om betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, och eventuella rabattkoder. Dessutom ser du klart och tydligt vilka typer av matkassar de erbjuder, om det så är vegetariska, familjeanpassade eller kanske kalorismarta alternativ.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många ni är som ska äta. Ska matkassen räcka till en person, två personer eller en hel familj?
  • Bestäm hur många middagar ni vill ha i veckan. Vill du ha mat för varje dag eller bara vissa dagar?
  • Fundera över er budget. Vilket pris per portion är ni bekväma med?
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot. Det ger en bra indikation på andra kunders nöjdhet.
  • Se över antalet recept som matkassen erbjuder och om de verkar passa era matvanor och smakpreferenser.

Med rätt förberedelser kan du göra ett väl informerat val som gör matlagningen roligare och livet lite enklare. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att ta första steget mot bekvämare och mer inspirerande måltider. Ta en titt på de leverantörer som finns listade hos oss och ta kontroll över din matvecka redan idag!