Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Källö-Knippla

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Källö-Knippla

Källö-Knippla är en pittoresk ö som ligger i den södra delen av Bohusläns skärgård. En del av Öckerö kommun, omringad av det vackra Västerhavet, är denna ö känd för sin charm, vänliga invånare och fantastiska natur. Att bo här innebär att njuta av lugnet på landet samtidigt som storstaden Göteborg är inom räckhåll. För de som bor på Källö-Knippla och vill förenkla vardagen med matinköp så erbjuder nu flera matkasseleverantörer möjligheten att få färdiga matkassar hemlevererade direkt till dörren.

Upptäck hemleverans av matkassar på Källö-Knippla

Matkassarna.se, hittar du enkelt och smidigt en matkasse som passar just dina behov och levereras till Källö-Knippla. Vi jämför olika alternativ för att hjälpa dig att göra det bästa valet. Oavsett om du letar efter färdiga måltider för din familj, vegetariska alternativ eller kanske inspirerande matlagningsupplevelser, finns det något för alla. På vår sajt kan du se en tydlig överblick av viktiga detaljer som betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Fundera på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Välj hur många middagar per vecka du vill att din matkasse ska innehålla.
  • Ta en titt på din budget och jämför priser mellan olika matkassar för att hitta ett alternativ som passar.
  • Se över matkasse-företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om kvalitet och kundnöjdhet.
  • Besluta om antalet recept du är intresserad av att få i din kasse. Fler recept kan innebära mer variation men också mer tid i köket.

Att välja rätt matkasse kan göra din vardag både mer bekväm och hälsosam. Ta hänsyn till dessa tips för att hitta den matkasse som passar just dig. Besök oss på Matkassarna.se och låt din matresa börja!