Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Källö-Knippla

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Källö-Knippla

Källö-Knippla är en pittoresk ö som ligger i den södra delen av Bohusläns skärgård. En del av Öckerö kommun, omringad av det vackra Västerhavet, är denna ö känd för sin charm, vänliga invånare och fantastiska natur. Att bo här innebär att njuta av lugnet på landet samtidigt som storstaden Göteborg är inom räckhåll. För de som bor på Källö-Knippla och vill förenkla vardagen med matinköp så erbjuder nu flera matkasseleverantörer möjligheten att få färdiga matkassar hemlevererade direkt till dörren.

Upptäck hemleverans av matkassar på Källö-Knippla

Matkassarna.se, hittar du enkelt och smidigt en matkasse som passar just dina behov och levereras till Källö-Knippla. Vi jämför olika alternativ för att hjälpa dig att göra det bästa valet. Oavsett om du letar efter färdiga måltider för din familj, vegetariska alternativ eller kanske inspirerande matlagningsupplevelser, finns det något för alla. På vår sajt kan du se en tydlig överblick av viktiga detaljer som betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Fundera på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Välj hur många middagar per vecka du vill att din matkasse ska innehålla.
  • Ta en titt på din budget och jämför priser mellan olika matkassar för att hitta ett alternativ som passar.
  • Se över matkasse-företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om kvalitet och kundnöjdhet.
  • Besluta om antalet recept du är intresserad av att få i din kasse. Fler recept kan innebära mer variation men också mer tid i köket.

Att välja rätt matkasse kan göra din vardag både mer bekväm och hälsosam. Ta hänsyn till dessa tips för att hitta den matkasse som passar just dig. Besök oss på Matkassarna.se och låt din matresa börja!