Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Kalmar

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Kalmar

Kalmar är en vacker stad belägen vid Östersjökusten i sydöstra Sverige. Den är känd för sin rika historia, underbar arkitektur och natursköna omgivningar. Med sitt slott, gamla stan och närhet till Öland lockar Kalmar både turister och lokalbefolkningen till sina pittoreska gator. För de som bor i Kalmar finns det nu möjligheten att förenkla vardagen genom att få matkassar levererade direkt hem till dörren. Det är ett smidigt sätt att spara tid och upptäcka nya maträtter utan att behöva lägga tid på planering och inköp.

Hitta din matkasse i Kalmar

matkassarna.se har vi samlat de leverantörer som erbjuder matkasseleveranser till just Kalmar. Vår sida hjälper dig att snabbt och enkelt jämföra de olika matkassarna baserat på vad som är viktigt för dig. Genom vår tjänst kan du få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, eventuella rabattkoder och de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Vad bör du tänka på innan du beställer?

  • Antal personer: Hur många personer ska matkassen räcka till?
  • Antal middagar: Hur många dagar i veckan vill ni ha middagar från matkassen?
  • Budget: Hur mycket är ni beredda att spendera på matkassen varje vecka eller månad?
  • Kundomdömen: Se vad andra kunder tycker om leverantörens matkasse genom att undersöka deras betyg på Trustpilot.
  • Antal recept: Önskar ni en stor variation av recept eller föredrar ni enklare matkassar med färre recept?

När du har tänkt igenom dessa punkter kommer du ha en bra grund för att välja en matkasse som passar just dina behov. Titta gärna runt på matkassarna.se för att se vad som passar dig bäst. Med våra listor och jämförelser hoppas vi att du hittar den perfekta matkassen för ditt hushåll i Kalmar.