Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Kalv

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Kalv

Kalv är en charmig liten ort i Sverige där gemenskap och natur går hand i hand. Det ligger i ett område känt för sina vackra skogar och sjöar, vilket skapar en fridfull atmosfär för dess invånare. Att bo i Kalv innebär att man är en del av en samhörig gemenskap där måltider ofta är en tid för att samla vänner och familj. För de som bor i Kalv och söker ett bekvämare sätt att planera och tillaga sina måltider, kan matkassar med hemleverans vara den perfekta lösningen. Matkassarna.se är en service som hjälper dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till ditt hem i Kalv. På vår webbplats kan du enkelt få en överblick av viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

hitta matkassar i Kalv

Vi på matkassarna.se vill göra det enkelt för dig att hitta den matkasse som passar just dina behov. Innan du väljer din matkasse, fundera över följande punkter:

  • Antalet personer i hushållet. Hur många ska matkassen räcka till?
  • Hur många middagar per vecka ni vill ha ingredienser för.
  • Er budget för mat. Vad får matkassen kosta?
  • Läs omdömen. Vad säger andra kunder om tjänsten? Kolla exempelvis betyget på Trustpilot.
  • Antal och typ av recept. Önskar ni särskilda kök eller måltidsupplägg?

Ta en titt på vårt urval av matkassetjänster för att se vilka som passar just dig och din familj. Du kanske är intresserad av ekologiska alternativ, eller letar efter matkassar som fokuserar på snabba och enkla måltider. Oavsett dina preferenser kan vi hjälpa dig att hitta en tjänst som levererar till Kalv och uppfyller dina krav på både smak och kvalitet.

tips innan beställning

Glöm inte att: Utvärdera leveranstiderna för att de ska passa din vardag, och om du har några allergier eller dietrestriktioner, kontrollera att leverantören kan anpassa matkassen efter dessa krav. Trevlig måltid!