Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Kalvsund

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Kalvsund

Kalvsund är en idyllisk ö i Göteborgs skärgård där den salta havsluften och de pittoreska vyerna är en del av vardagen. Denna lugna plats är perfekt för dig som vill komma undan stadens brus och njuta av naturen. Även om ön är avskild, behöver inte invånarna avstå bekvämligheter som hemleverans av matkassar. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig som bor i Kalvsund att enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov och som kan levereras direkt hem till din dörr.

hitta din matkasse i Kalvsund

På vår hemsida kan du enkelt jämföra alla leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans till Kalvsund. Vi har samlat viktig information om varje leverantör för att göra ditt val enklare. Du kan se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilken typ av matkassar de tillhandahåller.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser för.
  • Se över er budget och vad ni är villiga att spendera på en matkasse.
  • Undersök leverantörens betyg på exempelvis Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Kolla igenom antal och sorters recept som vanligtvis ingår i matkassarna.