Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Karlskoga

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
 • Matkassar förberedda av kockar
 • Enbart svenska råvaror
 • Ingen bindningstid
 • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Karlskoga

Karlskoga är en trevlig stad mitt i sköna Värmland, känd för sin natur, sina sjöar och för Bofors, företaget som en gång var en av världens ledande vapentillverkare. Nu för tiden är Karlskoga också känt för sitt engagemang i sport, speciellt ishockey med teamet BIK Karlskoga. Stadens invånare uppskattar en god balans mellan stadsliv och tillgången till natursköna områden. För de som lever ett aktivt liv och vill förenkla sina middagsbestyr är behovet av matkassar med hemleverans något som blir alltmer populärt. På matkassarna.se hjälper vi er att hitta en matkasse i Karlskoga som passar just era behov.

Upptäck matkasseleverantörer i Karlskoga

På vår hemsida, matkassarna.se, kan du som bor i Karlskoga enkelt hitta olika leverantörer av matkassar som levererar hem till dörren. Vi listar och jämför olika alternativ för att du ska kunna göra ett välgrundat val av matkasse utifrån vad som är viktigt just för dig och din familj.

I listan ovan kan du få en överblick av viktiga detaljer som:

 • Betyg: Se hur andra kunder har bedömt leverantören.
 • Utbud: Vilka olika typer av matkassar finns tillgängliga.
 • Priser: Jämför kostnader mellan de olika leverantörerna.
 • Leverans: Vilka dagar och tider går det att få hemleverans.
 • Pris per portion: Förstå kostnaden per måltid.
 • Aktuell rabattkod: Ta del av erbjudanden och spara pengar på ditt köp.
 • Typ av matkassar: Välj mellan allt från vegetariska till familjeanpassade alternativ.

Tips inför ditt val av matkasse

Innan du bestämmer dig för en matkasse är det en del saker som kan vara bra att tänka på. För att passa just din situation, fundera över följande:

 • Antalet personer i hushållet: Matkassarnas storlek skiljer sig åt.
 • Antal middagar per vecka: Hur ofta behöver du ingredienser för att laga middag hemma?
 • Er budget: Välj en matkasse som passar er ekonomi.
 • Betyg på Trustpilot: Vad tycker andra om leverantörens tjänster?
 • Antal recept: Vill du ha variation i dina måltider, och hur mycket inspiration behöver du?

Med matkassarna.se blir det lätt att hitta matkassar för alla, oavsett om du vill ha traditionell husmanskost eller utforska nya spännande smaker. Ta steget och förenkla din vardag med en matkasse som ger dig mer tid för livets andra nöjen!