Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Karlskrona

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Karlskrona

Karlskrona, med sin vackra skärgård och historiska byggnader som minner om stadens marina historia, erbjuder inte bara en fantastisk utsikt utan också ett modernt livsstil. För de som bor här och vill spara tid eller bara göra livet enklare, är matkassar med hemleverans ett utmärkt val. Det är ett smidigt sätt att få hem alla ingredienser som behövs för att laga goda middagar. I Karlskrona finns det flera alternativ för matkassar, oavsett om du föredrar vegetariskt, ekologiskt eller traditionella måltider.

Hitta din matkasse i Karlskrona

matkassarna.se, har vi samlat en lista över leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans i Karlskrona. Vi hjälper dig att jämföra olika alternativ baserat på betyg, utbud, priser och leveransalternativ. För att göra det enkelt, kan du se pris per portion och om det finns en aktuell rabattkod att använda. Vi listar också vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, allt för att du enkelt ska kunna hitta vad som passar just ditt hushåll.

Tips inför din beställning

  • Tänk på hur många personer som matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska inkludera.
  • Sätt en budget för vad du är villig att spendera på matkassen.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antal recept och om matkassens innehåll matchar din matfilosofi och preferenser.

Glöm inte att matkassen inte bara är ett bekvämt sätt att få mat till dörren, men det kan också vara ett roligt sätt att testa nya recept och rätter. Gå in på matkassarna.se redan idag för att hitta en matkasse som passar dina behov och gör dina middagar i Karlskrona ännu bättre!