Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Karlstad

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Karlstad

Karlstad, ofta känd som Sola i Karlstad efter den berömda statyn som föreställer en solande kvinna, är en stad med en härlig blandning av stadsliv och närhet till natur. Karlstads boende har vackra Vänern runt hörnet, där de kan njuta av både soliga dagar vid stranden och aktiviteter som segling. Staden erbjuder även en mångfald av kaféer, butiker och kulturella evenemang. För de som är intresserade av enkelhet i vardagen och vill avnjuta goda middagar, finns nu flera tjänster för matkasseleverans som gör livet lite enklare och förgyller middagstimmarna i Karlstad.

Matkasseleverans för Karlstadbor

På vår webbplats matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till Karlstad. Vi hjälper dig att hitta det bästa alternativet utifrån dina preferenser för betyg, utbud, priser och leverans. Se över vår lista och få en snabb översikt över pris per portion, eventuella rabattkoder och de typer av matkassar som erbjuds, oavsett om det handlar om vegetariska alternativ, barnvänliga recept eller gourmetupplevelser.

Tips innan du beställer

Innan du väljer att beställa en matkasse till din dörr i Karlstad, finns det några saker att tänka på:

  • Tänk på hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
  • Reflektera över antalet middagar du önskar ha förberedda varje vecka.
  • Ha en budget för hur mycket du vill spendera på dina matkassar månadsvis.
  • Se över företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om kvaliteten och kundservicen.
  • Och sist, överväg antalet recept du vill ha tillgängliga, vilket kan variera beroende på leverantör.

Eftersom behoven varierar från hushåll till hushåll, är det viktigt att ta dessa faktorer i beaktande för att hitta en matkasse som passar just din vardag. Kika gärna på de alternativ som finns tillgängliga för Karlstad med bara några få klick på matkassarna.se!