Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Karlstad

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Karlstad

Karlstad, ofta känd som Sola i Karlstad efter den berömda statyn som föreställer en solande kvinna, är en stad med en härlig blandning av stadsliv och närhet till natur. Karlstads boende har vackra Vänern runt hörnet, där de kan njuta av både soliga dagar vid stranden och aktiviteter som segling. Staden erbjuder även en mångfald av kaféer, butiker och kulturella evenemang. För de som är intresserade av enkelhet i vardagen och vill avnjuta goda middagar, finns nu flera tjänster för matkasseleverans som gör livet lite enklare och förgyller middagstimmarna i Karlstad.

Matkasseleverans för Karlstadbor

På vår webbplats matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till Karlstad. Vi hjälper dig att hitta det bästa alternativet utifrån dina preferenser för betyg, utbud, priser och leverans. Se över vår lista och få en snabb översikt över pris per portion, eventuella rabattkoder och de typer av matkassar som erbjuds, oavsett om det handlar om vegetariska alternativ, barnvänliga recept eller gourmetupplevelser.

Tips innan du beställer

Innan du väljer att beställa en matkasse till din dörr i Karlstad, finns det några saker att tänka på:

  • Tänk på hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
  • Reflektera över antalet middagar du önskar ha förberedda varje vecka.
  • Ha en budget för hur mycket du vill spendera på dina matkassar månadsvis.
  • Se över företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om kvaliteten och kundservicen.
  • Och sist, överväg antalet recept du vill ha tillgängliga, vilket kan variera beroende på leverantör.

Eftersom behoven varierar från hushåll till hushåll, är det viktigt att ta dessa faktorer i beaktande för att hitta en matkasse som passar just din vardag. Kika gärna på de alternativ som finns tillgängliga för Karlstad med bara några få klick på matkassarna.se!