Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Kärna

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Kärna

Kärna är en trevlig och mysig plats som ligger i Västra Götalands län i Sverige. Området är känt för sina vackra landskap och lugna miljö som ger en känsla av stillhet och avkoppling. För de boende i Kärna som vill förenkla sin vardag eller bara ge sina middagar en nytändning erbjuder vi på matkassarna.se en enkel lösning. Vi har samlat alla matkasseleverantörer som erbjuder leverans direkt till din dörr i Kärna. Hos oss kan du enkelt jämföra olika leverantörer baserat på betyg, utbud, priser, pris per portion och de aktuella rabattkoder som finns tillgängliga. Dessutom kan du snabbt se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det gäller vegetariska alternativ, snabba middagslösningar eller kanske lyxigare kassar för helgen.

hitta en matkasse som passar dig

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad i din vardag. Här är några tips att tänka på innan du beställer din matkasse. Fundera först över antalet personer i hushållet och hur många middagar i veckan ni vill ha din matkasse för. Det är också bra att sätta en budget för att hitta en matkasse som matchar din ekonomi. Glöm inte att ta en titt på vilket betyg företaget har på Trustpilot, det kan ge en bra indikation på kvaliteten och servicen. Slutligen, kolla också på antalet recept som matkassen innehåller. Med dessa punkter i åtanke kan du på vår sida snabbt och smidigt finna en matkasse som passar just dina behov och önskemål.

för att förstå vad vi erbjuder

Matkassarna.se strävar efter att göra det enkelt och bekymmersfritt för dig att finna den idealiska matkassen med hemleverans i Kärna. Besök vår sida för en överskådlig lista och jämför alternativ som finns tillgängliga för dig och din familj. Välj det bästa för just din middagsrutin och njut av goda, varierande måltider varje dag!