Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Kärringön

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Kärringön

Kärringön är en vacker och lugn ö belägen i Bohuslän på västkusten, känd för sitt pittoreska landskap, färgglada trähus och salta bad. Den unika skärgårdsmiljön och de vackra naturområdena gör ön till en perfekt plats för avkoppling. För de som bor på Kärringön eller besöker ön för en längre period kan det vara en utmaning att handla matvaror, men tack vare hemleverans av matkassar är det både enkelt och bekvämt att njuta av goda måltider. På matkassarna.se kan du enkelt hitta en passande matkasse som levereras direkt till Kärringön, och därmed få mer tid över till att upptäcka ön och allt den har att erbjuda.

Finn din perfekta matkasse för Kärringön

På matkassarna.se är vi här för att göra ditt liv enklare. Vi jämför olika leverantörer av matkassar i Sverige för att du snabbt och lätt ska hitta en matkasse som passar just dina behov och levereras till Kärringön. I den överskådliga listan ovan kan du få information om allt från betyg och utbud till priser och leveransalternativ. Du får även veta priset per portion och om det finns någon aktuell rabattkod som kan göra ditt köp ännu förmånligare. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske något för en mer aktiv livsstil.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Antal personer: För hur många ska matkassen räcka? Se till att välja en storlek som passar ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Fundera på hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka. Det finns olika alternativ som passar olika livsstilar och scheman.
  • Er budget: Bestäm vad ni kan tänka er att spendera på en matkasse för att ni inte ska spendera mer än vad som var tänkt.
  • Betyg: Kolla in företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Antal recept: Vill du ha variation i din matlagning? Se till att välja en matkasse med ett lämpligt antal recept.

När du har funderat på dessa punkter är du redo att utforska de matkassar som finns tillgängliga för Kärringön. Kom ihåg att du alltid kan lita på matkassarna.se för att ge dig en aktuell och tillförlitlig jämförelse av de bästa matkassetjänsterna. Vi ser till att din nästa måltid är både läcker och lätt att förbereda!