Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Katrineholm

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Katrineholm

Katrineholm är en vacker och välkomnande stad i hjärtat av Sörmland, känd för sin vackra natur och rika kulturliv. Med närhet till vattendrag, grönområden och lugna stadsdelar, erbjuder Katrineholm en hög livskvalitet för sina invånare. För den som är intresserad av att förenkla vardagen genom att få matkassar levererade direkt till dörren finns goda alternativ att välja mellan i Katrineholm. På vår webbplats, matkassarna.se, hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer av matkassar så att du enkelt kan hitta ett alternativ som passar just dina behov och levererar i Katrineholm.

hitta din matkasse i Katrineholm

På matkassarna.se är vi experter på att hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen. Vi ger dig en översikt över de matkasseleverantörer som levererar direkt hem till dig i Katrineholm. I vår jämförelselista kan du snabbt få en uppfattning om de viktigaste faktorerna som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds.

tips innan du beställer

Innan du beställer en matkasse, tänk på följande punkter för att hitta det bästa alternativet för dig:

  • Antalet personer – Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Dina matvanor – Hur många middagar per vecka önskar du ha i din matkasse?
  • Din budget – Det finns matkassar för olika prisklasser, välj en som matchar din ekonomi.
  • Leverantörens rykte – Titta på betyg från tidigare kunder, till exempel på Trustpilot, för att få en uppfattning om kvaliteten.
  • Variation och inspiration – Kontrollera antalet nya recept som ingår varje vecka för att hålla matlagningen spännande.

Med dessa tips i åtanke kan du enkelt jämföra och välja en matkasse som gör din matlagning enklare och roligare. Varför inte börja utforska dina alternativ redan idag på matkassarna.se?