Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Katrineholm

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Katrineholm

Katrineholm är en vacker och välkomnande stad i hjärtat av Sörmland, känd för sin vackra natur och rika kulturliv. Med närhet till vattendrag, grönområden och lugna stadsdelar, erbjuder Katrineholm en hög livskvalitet för sina invånare. För den som är intresserad av att förenkla vardagen genom att få matkassar levererade direkt till dörren finns goda alternativ att välja mellan i Katrineholm. På vår webbplats, matkassarna.se, hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer av matkassar så att du enkelt kan hitta ett alternativ som passar just dina behov och levererar i Katrineholm.

hitta din matkasse i Katrineholm

På matkassarna.se är vi experter på att hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen. Vi ger dig en översikt över de matkasseleverantörer som levererar direkt hem till dig i Katrineholm. I vår jämförelselista kan du snabbt få en uppfattning om de viktigaste faktorerna som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds.

tips innan du beställer

Innan du beställer en matkasse, tänk på följande punkter för att hitta det bästa alternativet för dig:

  • Antalet personer – Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Dina matvanor – Hur många middagar per vecka önskar du ha i din matkasse?
  • Din budget – Det finns matkassar för olika prisklasser, välj en som matchar din ekonomi.
  • Leverantörens rykte – Titta på betyg från tidigare kunder, till exempel på Trustpilot, för att få en uppfattning om kvaliteten.
  • Variation och inspiration – Kontrollera antalet nya recept som ingår varje vecka för att hålla matlagningen spännande.

Med dessa tips i åtanke kan du enkelt jämföra och välja en matkasse som gör din matlagning enklare och roligare. Varför inte börja utforska dina alternativ redan idag på matkassarna.se?