Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Kattarp

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Kattarp

Kattarp är en charmig by i Helsingborgs kommun, belägen i det skånska lantbruket med närhet till både hav och stadsliv. Kattarparena kan ofta njuta av byns lugna atmosfär som omringas av vackra åkrar och natur. För de som bor i Kattarp och söker bekvämligheter i vardagen är matkassar med hemleverans ett perfekt alternativ. Det förenklar måltidsplaneringen och sparar tid för både familjer och ensamhushåll. På vår hemsida, matkassarna.se, har vi samlat information om alla de leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans till Kattarp.

Matkassar till ditt hem i Kattarp

På matkassarna.se är vi här för att hjälpa dig att enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov. Du kan se vilka matkasseleverantörer som levererar till Kattarp genom att titta på listan på vår sida. Där får du en snabb översikt över viktiga faktorer såsom betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, tillgängliga rabattkoder, och de olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder. Oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske en kasse fylld med ekologiska varor, kan du hitta det här.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, här är några saker att fundera på:

  • Antal personer: Hur många personer ska maten räcka till?
  • Middagar per vecka: Hur ofta vill du laga mat från matkassen?
  • Budget: Hur mycket vill du spendera på mat varje vecka?
  • Trustpilot: Vad är företagets betyg? Detta kan vara en god indikation på kvalitet och service.
  • Antal recept: Önskar du mycket variation eller föredrar du enklare veckor med färre nya recept att prova på?

Kom ihåg att på matkassarna.se är vi dedikerade till att hjälpa dig hitta en matkasse som passar just din vardag. Med några enkla klick kan du jämföra olika alternativ och göra ett val som förenklar din matlagning och ger dig mer tid över till annat – perfekt för livet i Kattarp.