Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Kävlinge

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Kävlinge

Kävlinge är en charmig småstad i Skåne län som erbjuder en lugn och familjevänlig atmosfär. Här finns en rik historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden och ett naturskönt landskap som bjuder in till promenader längs Kävlingeån eller utflykter i det omgivande jordbrukslandskapet. För de som bor i Kävlinge och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. På matkassarna.se har vi samlat olika leverantörer som gör det möjligt för dig att få fräsch och varierad mat direkt till dörren – ett bekvämt och tidsbesparande sätt att hantera veckans middagar.

Matkasseleverantörer i Kävlinge

På vår hemsida, matkassarna.se, kan du enkelt hitta en matkasseleverantör som passar just dina behov. Vi har en omfattande lista över tjänster som levererar i Kävlinge så att du kan välja den med bäst betyg, utbud och priser. Du ser snabbt leveransalternativen, pris per portion och eventuella aktuell rabattkoder. Det finns flera olika typer av matkassar att välja mellan – oavsett om du föredrar vegetariskt, kött eller fisk, kan du hitta något för din smak.

Tips innan du beställer

Innan du beställer en matkasse finns det några saker som kan vara bra att tänka på:

  • Bestäm antalet personer matkassen ska räcka till.
  • Fundera över hur många middagar per vecka ni vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget så att du kan välja en matkasse som passar.
  • Se över företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att få en uppfattning om kvaliteten och servicen.
  • Ta en titt på antalet recept per kasse och se till att variationen matchar vad du är ute efter.

När du tagit hänsyn till dessa punkter är du redo att göra ditt val och njuta av att få goda och näringsrika middagar levererade direkt till ditt hem!