Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Kävlinge

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Kävlinge

Kävlinge är en charmig småstad i Skåne län som erbjuder en lugn och familjevänlig atmosfär. Här finns en rik historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden och ett naturskönt landskap som bjuder in till promenader längs Kävlingeån eller utflykter i det omgivande jordbrukslandskapet. För de som bor i Kävlinge och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. På matkassarna.se har vi samlat olika leverantörer som gör det möjligt för dig att få fräsch och varierad mat direkt till dörren – ett bekvämt och tidsbesparande sätt att hantera veckans middagar.

Matkasseleverantörer i Kävlinge

På vår hemsida, matkassarna.se, kan du enkelt hitta en matkasseleverantör som passar just dina behov. Vi har en omfattande lista över tjänster som levererar i Kävlinge så att du kan välja den med bäst betyg, utbud och priser. Du ser snabbt leveransalternativen, pris per portion och eventuella aktuell rabattkoder. Det finns flera olika typer av matkassar att välja mellan – oavsett om du föredrar vegetariskt, kött eller fisk, kan du hitta något för din smak.

Tips innan du beställer

Innan du beställer en matkasse finns det några saker som kan vara bra att tänka på:

  • Bestäm antalet personer matkassen ska räcka till.
  • Fundera över hur många middagar per vecka ni vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget så att du kan välja en matkasse som passar.
  • Se över företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att få en uppfattning om kvaliteten och servicen.
  • Ta en titt på antalet recept per kasse och se till att variationen matchar vad du är ute efter.

När du tagit hänsyn till dessa punkter är du redo att göra ditt val och njuta av att få goda och näringsrika middagar levererade direkt till ditt hem!