Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Kil

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Kil

Kil är en mysig liten stad i Värmlands län, känt för sin vackra natur och gemytliga atmosfär. Här finns det gott om möjligheter för friluftsliv med både skogar och vatten i närheten. Samhället är fyllt av vänliga människor och har en stark känsla av gemenskap. För de som bor i Kil och vill få det lite enklare i vardagen finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Detta är ett bekvämt sätt att få god och näringsriktig mat direkt till dörren utan att behöva lägga tid på att planera och handla.

Hitta matkasse med hemleverans i Kil

Vi på matkassarna.se hjälper dig som bor i Kil att enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov. På vår sida kan du snabbt jämföra olika leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans. Här ser du betyg, utbud, priser, och kan dessutom direkt se pris per portion och om det finns någon aktuell rabattkod att använda. Du kommer också att kunna läsa om vilka typer av matkassar som finns att välja, allt från vegetariska alternativ till kassar för större familjer.

Tips innan du beställer

När du ska beställa en matkasse är det några saker du bör tänka på för att välja rätt. Först och främst, fundera på antalet personer i hushållet och hur många middagar i veckan ni vill ha från matkassen. Det är också viktigt att ni tänker på er budget och jämför priser mellan olika leverantörer. Glöm inte att läsa recensioner och se leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder har för erfarenheter. Slutligen, kolla igenom antalet recept som ingår och se till att maträtterna passar era matpreferenser.