Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Kil

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Kil

Kil är en mysig liten stad i Värmlands län, känt för sin vackra natur och gemytliga atmosfär. Här finns det gott om möjligheter för friluftsliv med både skogar och vatten i närheten. Samhället är fyllt av vänliga människor och har en stark känsla av gemenskap. För de som bor i Kil och vill få det lite enklare i vardagen finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Detta är ett bekvämt sätt att få god och näringsriktig mat direkt till dörren utan att behöva lägga tid på att planera och handla.

Hitta matkasse med hemleverans i Kil

Vi på matkassarna.se hjälper dig som bor i Kil att enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov. På vår sida kan du snabbt jämföra olika leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans. Här ser du betyg, utbud, priser, och kan dessutom direkt se pris per portion och om det finns någon aktuell rabattkod att använda. Du kommer också att kunna läsa om vilka typer av matkassar som finns att välja, allt från vegetariska alternativ till kassar för större familjer.

Tips innan du beställer

När du ska beställa en matkasse är det några saker du bör tänka på för att välja rätt. Först och främst, fundera på antalet personer i hushållet och hur många middagar i veckan ni vill ha från matkassen. Det är också viktigt att ni tänker på er budget och jämför priser mellan olika leverantörer. Glöm inte att läsa recensioner och se leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder har för erfarenheter. Slutligen, kolla igenom antalet recept som ingår och se till att maträtterna passar era matpreferenser.