Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Kilsmo

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Kilsmo

Kilsmo är en charmig ort som ligger i Örebro län i den natursköna regionen Bergslagen. Här präglas livet av lugna gator, små lokala butiker och närheten till skog och sjö. För de som bor i Kilsmo och önskar en enklare vardag finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Det är ett smidigt sätt att få vardagen att gå ihop, utan att behöva lägga tid på matplanering och inköp. På matkassarna.se, kan ni enkelt hitta olika matkasseleverantörer som levererar rakt till dörren i Kilsmo. Hos oss får ni en tydlig överblick av de viktiga detaljerna – betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, tillgängliga rabattkoder och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Välja rätt matkasse för dig

Att välja rätt matkasse kan vara avgörande för en god matupplevelse. Här är några tips på vad ni bör tänka på innan ni beställer:

  • Antalet personer: Se till att matkassen passar antalet personer i hushållet.
  • Antal middagar: Hur många dagar i veckan vill ni ha maten planerad och levererad?
  • Budget: Fastställ en budget för er matkasse så det passar er ekonomi.
  • Kundomdömen: Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att säkerställa kvaliteten.
  • Variation och recept: Varierat innehåll och inspirerande recept är viktigt för matglädjen.

Utforska och jämför matkassar

Med hjälp av matkassarna.se kan ni enkelt utforska och jämföra olika sorters matkassar. Vi hjälper er att hitta en kasse som matchar era önskemål och leveranser som passar just era behov. Ta del av den praktiska funktionen med aktuella rabattkoder för att göra ert köp ännu mer förmånligt. Sätt smak på vardagen i Kilsmo med en matkasse som förgyller den dagliga matlagningen.