Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Kilsmo

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Kilsmo

Kilsmo är en charmig ort som ligger i Örebro län i den natursköna regionen Bergslagen. Här präglas livet av lugna gator, små lokala butiker och närheten till skog och sjö. För de som bor i Kilsmo och önskar en enklare vardag finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Det är ett smidigt sätt att få vardagen att gå ihop, utan att behöva lägga tid på matplanering och inköp. På matkassarna.se, kan ni enkelt hitta olika matkasseleverantörer som levererar rakt till dörren i Kilsmo. Hos oss får ni en tydlig överblick av de viktiga detaljerna – betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, tillgängliga rabattkoder och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Välja rätt matkasse för dig

Att välja rätt matkasse kan vara avgörande för en god matupplevelse. Här är några tips på vad ni bör tänka på innan ni beställer:

  • Antalet personer: Se till att matkassen passar antalet personer i hushållet.
  • Antal middagar: Hur många dagar i veckan vill ni ha maten planerad och levererad?
  • Budget: Fastställ en budget för er matkasse så det passar er ekonomi.
  • Kundomdömen: Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att säkerställa kvaliteten.
  • Variation och recept: Varierat innehåll och inspirerande recept är viktigt för matglädjen.

Utforska och jämför matkassar

Med hjälp av matkassarna.se kan ni enkelt utforska och jämföra olika sorters matkassar. Vi hjälper er att hitta en kasse som matchar era önskemål och leveranser som passar just era behov. Ta del av den praktiska funktionen med aktuella rabattkoder för att göra ert köp ännu mer förmånligt. Sätt smak på vardagen i Kilsmo med en matkasse som förgyller den dagliga matlagningen.