Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Kinda

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Kinda

Kinda är en kommun som ligger i det vackra landskapet Östergötland. Här finns en härlig blandning av sjöar, skogar och landsbygd som bjuder på lugn och ro, men också möjligheter för aktiviteter i naturen. För de som bor i Kinda och vill förenkla sin vardag finns nu chansen att få matkassar levererade direkt till hemmet. Matkassarna.se hjälper dig att enkelt jämföra olika leverantörers erbjudanden. På vår hemsida kan du snabbt få en överblick över bland annat betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och aktuella rabattkoder. Hos oss finns också information om de typer av matkassar som varje leverantör erbjuder – oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske extra nyttiga och ekologiska val.

hitta din matkasse i Kinda

Innan du väljer en matkasse finns det några saker att fundera på för att se till att matkassen passar just din och din familjs behov. Tänk på antalet personer i hushållet och hur många middagar ni önskar ha i kassen varje vecka. Sätt en budget för vad matinköpen får kosta för att hålla era utgifter under kontroll. Det är också bra att titta på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om deras tjänster. Och slutligen, antalet recept – vill du ha nya smaker varje vecka eller föredrar du färre recept som du kan rotera mellan? När du har svar på dessa frångor blir det enklare att välja rätt matkasse och få en mer avkopplande och njutbar vecka.