Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Kinna

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Kinna

Kinna är en mysig och välkomnande ort i Västra Götaland som ligger nära den vackra naturen vid Sjuhäradsbygden. Staden är känd för sina shoppingmöjligheter och som ett centrum för textilindustrin men erbjuder också en lugn och avkopplande miljö för dess invånare. För de som bor i Kinna och vill njuta av goda middagar utan att spendera tid på matplanering och inköp, finns det nu flera företag som erbjuder matkassar med hemleverans. Dessa tjänster gör vardagen enklare och ger möjlighet till variation i kosthållningen. På vår hemsida matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer som levererar till Kinna.

Hitta din perfekta matkasse

När du besöker matkassarna.se kommer du att hitta en lista över matkasseleverantörer som levererar till ditt område. För varje företag kan du se betyg, utbud av matkassar, priser, info om leverans, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkasser som erbjuds. Detta gör det lätt för dig att hitta det bästa alternativet anpassat till dina behov.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Bestäm hur många middagar ni vill ha ingredienser till varje vecka.
  • Kolla in ert budgetutrymme för mat och välj en matkasse som passar.
  • Läs omdömen och se företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att säkerställa kvalitet.
  • Se över hur många recept och vilken variation som erbjuds, så att det passar er smak och livsstil.

Efter att ha tänkt igenom dessa punkter kan du med förtroende välja den matkasse som mest tilltalar dig och passar din familjs behov. För en bekväm och smidig måltidsplanering, börja din resa på matkassarna.se där vi hjälper dig att jämföra och hitta rätt matkasse i Kinna.